[VIDEO] Pura-Pura Tertinggal Kad Kredit Dalam Kereta, Apa yang Wanita Ini Lakukan Buat Netizen BERANG !!! -

loading...


Pekerja wanita ini terpaksa tanggung kerugian disebabkan kerja licik seorang penipu di kedai emas. korang tengok la macam mana dia buat kerja. Viralkan muka penipu ni, dia ingat dia boleh lari kot..

[VIDEO] Pura-Pura Tertinggal Kad Kredit Dalam Kereta, Apa yang Wanita Ini Lakukan Buat Netizen BERANG !!! | Seorang pekerja kedai emas di Ampang kecewa apabila di perdayakan oleh seorang pelanggan kedai emas yang berpura-pura mahu membeli emas di kedainya. Pelanggan wanita itu pada awalnya menyuruh mangsa mengambil seutas gelang tangan emas dan rantai emas, Pelanggan berkenaan dipercayai menukar barang kemas yang asli dengan yang tiruan sebelum memberi alasan untuk mengambil kad kredit di dalam keretanya kemudian menghilangkan diri.
Mangsa yang pelik setelah lama menunggu telah menyedari tag pada barang kemas tersebut telah tertanggal dan setelah diselidiki ianya barang tiruan. mangsa telah kerugian Rm 5000 ringgit kerana terpaksa menanggung kos barang yang dicuri tersebut oleh majikannya.
Video rakaman CCTV semasa kejadian:-
loading...

0 Response to "[VIDEO] Pura-Pura Tertinggal Kad Kredit Dalam Kereta, Apa yang Wanita Ini Lakukan Buat Netizen BERANG !!! -"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close