HARI INI BARU TERBONGKAR..@!!! RUPANYA DALAM DIAM-DIAM..MAT SALLEH INI MEMUJI PERENANG WANITA INI.SEBENAR ATLIT NUR DHABITAH SENYUMANYA PERGHHH MEMANG POWER

loading...
Mat Salleh 'Cair' Dengan Senyuman Atlet Renang Nur Dhabitah - Wanita - Gaya Hidup
HARI INI BARU TERBONGKAR..@!!! RUPANYA DALAM DIAM-DIAM..MAT SALLEH INI MEMUJI PERENANG WANITA INI.SEBENAR ATLIT NUR DHABITAH SENYUMANYA PERGHHH MEMANG POWER

Nama atlet renang Nur Dhabitah Sabri kini setanding rakan satu kontinjen Pandalela apabila menyertai dalam kejohanan Sukan Olimpik Rio 2016. Walaupun tidak membawa pulang pingat, namun nama penerjun muda Dhabitah menjadi buah mulut di seluruh dunia.
Penonton dari negara luar meluahkan rasa kagum dengan Dhabitah yang tidak berhenti melemparkan senyuman manis sepanjang pertandingan berlangsung.
Lebih mengagumkan, walaupun terjunannya tidak kemas, namun ia tidak menghalang Dhabitah untuk terus tersenyum di dalam air.
Salah seorang nitizen Melinda Waldrop memuat naik status Twiternya, “Penerjun Malaysia sentiasa tersenyum walaupun di dalam air. Ia memberi inspirasi kepada saya untuk menjadi individu lebih baik.”
Seorang lagi nitizen berkata, “ Saya sudah jatuh cinta dengan penerjun dari Malaysia yang sangat hebat dan sentiasa tersenyum.”
Dalam laporan media, Dhabitah memberitahu, dia sentiasa tersenyum kerana untuk mengawal rasa gemuruhnya.
“Saya tersenyum kerana ia menghilangkan perasaan gemuruh saya,” katanya dalam laporan The Star. - CARI 
loading...

0 Response to "HARI INI BARU TERBONGKAR..@!!! RUPANYA DALAM DIAM-DIAM..MAT SALLEH INI MEMUJI PERENANG WANITA INI.SEBENAR ATLIT NUR DHABITAH SENYUMANYA PERGHHH MEMANG POWER"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close