FIZZ FAIRUZ TERGAMAM BACA LUAHAN DERITA ALMY NADIA DI INSTA . Penderitaan yang Perit bagi seorang isteri. Bersabarlah Almy Nadia.

loading...
Dugaan dalam hidup rumahtangga bukanlah sesuatu yang boleh dibuat main. Pernah dilanda kontroversi berkaitan suaminnya dengan seorang pelakon baru tahun ini, Almy Nadia menjelaskan dia meletakkan kepercayaan kepda suami terlebih dahulu.
“Orang tengok saya sabar, sebenarnya apa yang berlaku saya cuba untuk tidak mendengar kata orang. Sebab orang akan bercakap macam-macam, tetapi bila kita berada dalam kesusahan, mereka tidak akan berada di situ yang akhirnya kita sahaja yang akan hadap”
“Sebab itu saya tidak mahu dengar kata-kata orang, selain kata suami. Kita kenal suami kita macam mana. Kenapa saya perlu meletakkan rumah tangga dalam keadaan goyah sebab orang lain juga?” jelas Almy kepada Utusan Malaysia.
Tambah Almy, berikutan kontroversi yang berlaku melibatkan suaminya itu, dia mengakui merasa sakit hati namun dia mengambil pendekatan untuk berbincang dan mendengar penjelasan daripada pihak suami terlebih dahulu.
“Normal sebenarnya sebagai isteri kita akan sakit hati kalau perkara sebegini timbul. Malah sewaktu berbincang dengan suami juga, sukar mahu digambarkan keadaan saya ketika itu. Sebab itu kalau boleh para isteri di luar sana, percayakan suami dahulu bukan orang luar”

“Dan saya, saya sepenuhnya percaya bahawa suami sendiri,” jelasnya lagi. Apa pun semoga pasangan ini sentiasa kuat dan tabah dalam menghadapi dugaan mendatang. 
loading...

1 Response to "FIZZ FAIRUZ TERGAMAM BACA LUAHAN DERITA ALMY NADIA DI INSTA . Penderitaan yang Perit bagi seorang isteri. Bersabarlah Almy Nadia."

 1. Kenapa Mesti Mendaftar Di SEKOPPoker ??
  Karna Di SEKOPPoker Sedang ada HOT PROMO loh!
  Bonus Deposit Member Baru 80,000
  Bonus Deposit Weekend 50,000
  Bonus Referral 20% (berlaku untuk selamanya
  Rollingan Mingguan 0.3% (setiap hari Kamis)
  Daftar sekarang juga hanya di Sekop123.com
  sekop poker
  sekop 88
  poker 88
  poker 88 domino
  deposit via pulsa
  uang asli indonesia
  daily gift
  weekend gift
  bonus jackpot x3

  ReplyDelete

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close