LIVE CAM GADIS MANIS ULI ROTI CANAI SEHINGGA LEMBIK..TEKNIK MANJA MAMPU TERPUKAU NETIZEN

loading...


Kuala Lumpur: Pernah putus asa kerana roti canai ditebar tidak lembut, namun si manis 17 yang gambar serta videonya menebar roti canai viral di Facebook (FB) dan Instagram sebelum ini nekad terus belajar demi membantu ibunya.


Fatin Farhana Mohd Suad berkata, tiga hari mencuba barulah roti ditebar lembut, sama seperti yang ditebar ibunya, Rosmawati Che Omar, 42.
“Ibu mengajar saya menebar roti canai dan dia (ibu) pesan pergerakan tangan dan tapak tangan mesti lembut untuk memastikan roti sedap. Kalau kasar, tak menjadi.
“Percubaan pada hari pertama dan kedua gagal kerana roti canai ditebar tidak lembut. Saya fikir nak bantu ibu, saya cuba lagi dan Alhamdulillah hari ketiga berjaya,” katanya yang membantu di gerai ‘Kak Ita Corner’ di Jalan Bruseh, Bidor, Perak pada setiap hujung minggu bermula 5 petang hingga 12 tengah malam.
Anak keempat daripada lima beradik itu berkata, dia bersyukur kerana sejak gambar dan videonya viral di FB dan Instagram semakin ramai pelanggan yang mengunjungi gerai ibunya.
“Kami hanya menumpang berniaga di gerai kawan ibu sebab gerai kami dirobohkan bulan lalu.
“Alhamdulillah, berniaga di gerai baru dapat sambutan apatah lagi selepas gambar dan video saya menebar roti canai ‘viral’,” katanya ketika dihubungi, di sini, semalam.
loading...

0 Response to "LIVE CAM GADIS MANIS ULI ROTI CANAI SEHINGGA LEMBIK..TEKNIK MANJA MAMPU TERPUKAU NETIZEN"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close